Bine ați venit!

Bine ați venit

Agenția noastră de dectivi particulari efectuează cu un înalt grad de profesionalism, toată gama de investigări acoperite de legislația românească – pornind de la cercetarea prealabilă, filaj, până la alte activități specifice, solicitate de client.

Acțiunile de investigare pot fi desfășurate în București, dar și în țară și peste hotare. Toate cazurile preluate de noi sunt duse la îndeplinire de către colectivul nostru de detectivi special pregătiți, recunoscuți pentru experiența, flexibilitatea, si profesionalismul lor.

Suntem specializați în înțelegerea și abordarea personalizată a nevoilor fiecărui client in parte, pentru a putea rezolva în timp util multiple tipologii de cazuri – infidelitate, divorț (partaj, custodia copiilor) conduită publică, ocupație, adresă și stare civilă, urmărirea persoanelor din anturajul, și cu un impact negativ asupra minorilor, activitatea profesională, și altele.

Toate actiunile se vor desfasura cu maxima discretie , iar informatiile vor fi strict confidentiale.

Rapoartele intocmite de detectivii nostri nu contin interpretari personale, ci se limiteaza la prezenta dovezile, exact asa cum au fost ele administrate, in conformitate cu pescriptiile legale. De aceea, constatarile efectuate de investigatorii nostri si oferite clientiilor la sfarsitul operatiunii, pot fi folosite in justitie.

Leave a Reply